Kamini Nordica

Kamini NordicaSte tudi vi že kdaj razmišljali o tem, kako prijetno bi bilo, če bi imeli kamin? Kamin v vsak dom lahko vnese eleganco in hkrati tudi domačnost, poleg tega pa je dober vir ogrevanja. Ob besedi kamin tudi jaz kar pomislim na dneve, ko zunaj sneži in se po končanem sprehodu lahko v hiši pogreješ ob lepem kaminu, zraven pa spiješ skodelico toplega napitka z ljubljenimi osebami. Vsekakor pa kamini niso ravno najbolj poceni varianta, kamini so lahko cenovno kar velik zalogaj. Če ste že razmišljali o kaminu pa smo prepričani, da ste si tudi v mislih že ustvarili sliko o tem, kakšen kamin bi bil primeren za vašo dnevno sobo oziroma za vaše želje in potrebe.

Podjetje Kerakamin vam v svojem prodajnem program nudi tudi kamine proizvajalca Nordica. Kamini Nordica so primerni za ogrevanje stanovanjskih površin oziroma kot pomoč pri nezadostnem centralnem ogrevanju. Ti kamini so idealni za počitniške apartmaje in vikend hišice, lahko pa služijo tudi kot dodatno ogrevanje skozi celo leto. Nordica kamini kot gorivo potrebujejo lesena polena. Kaminska peč Nordica je izdelana iz pocinkanih jeklenih plošč, emajliranih sivih litin in glede na izvedbo toplotno sevalne keramike ali lončenih plošč. Nordica kamini so opremljeni s panoramskimi vratci s keramičnim steklom. Več informacij o kaminih Nordica pa si lahko preberete na spletni strani podjetja Kerakamin.

Podjetje Kerakamin vam sicer v svojem prodajnem programu nudi toplozračne kamine, tipske toplozračne kamine, krušne peči, kaminske vložke, kaminske peči na drva in na pelete, štedilnike, vodno tehniko kaminov, dekorativni kamen in ostalo.

This entry was posted in Dom in vrt and tagged . Bookmark the permalink.