Led svetila Arcadia Lightwear

Led-svetila-Arcadia-LightwearSte že slišali za podjetje Arcadia Lightwear? Gre za profesionalno podjetje, ki načrtuja razsvetljavo, poleg tega pa se ukvarja tudi z zastopanjem in prodajo svetil različnih priznanih proizvajalcev. Podjetje svoje poslovanje razume tudi kot ustvarjalni izziv kulturnemu okolju, zato tudi tesno sodeluje s Fakulteto za elektrotehniko, Fakulteto za arhitekturo in Fakulteto za oblikovanje, poleg tega pa sodeluje tudi z različnimi umetniki. Podjetje tudi organizira razstave in podpira umetniške projekte.

Arcadia Lightwear vam ponuja širok in pester nabor svetil. Če svetila delimo glede na prostor, boste našli notranja in zunanja, če jih iščete glede na uporabo, si boste lahko ogledali kandelabrska, talna-stenska, stropna, stenska, talna, namizna in stropno-stenska in tako dalje. Seveda se svetila med seboj zelo razlikujejo, ne le po funkciji razsvetlitve, ampak tudi glede na videz. Dobro vemo, da svetila služijo tudi kot neka dekoracija prostoru.

Vendar pa se v svetilih skriva še en element, ki je ključnega pomena, to je žarnica. Žarnice so lahko zelo različne. Na spletni strani podjetja Arcadia Lightwear boste našli izbiro halogenskih žarnic, varčnih, led, fluorescentnih, klasičnih in v.t.sijalk. V primeru, da boste imeli težave pri izbiri žarnic, se seveda lahko obrnete na podjetje, ki vam bo z veseljem strokovno priskočilo na pomoč.

Če se boste odločili za katerokoli žarnico, tudi led svetilo, si boste lahko ogledali tudi slike svetil in specifične lastnosti. Zakaj pa bi se odločili za led svetila? Led svetila so energetsko varčna, kar pomeni, da pomagajo pri varovanju okolja, zmanjšajo vaše stroške vzdrževanja in pa seveda imajo tudi daljšo življenjsko dobo kot klasične žarnice. To so vse prednosti led svetil, ki so v današnjem času še kako zelo pomembne. Led svetila so predvsem primerna za tiste prostore, kjer je svetilo v uporabi veliko ur na dan. Za še več informacij o prednostih led svetil ali kakšnih drugih svetil, pa je najbolje, da kar sami obiščete spletno stran in povprašate strokovnjake.

This entry was posted in Dom in vrt and tagged . Bookmark the permalink.