Nakup pvc oken v Roletarstvu Bayer

Nakup pvc oken v Roletarstvu BayerRoletarstvo Bayer se je leta 2000 začelo ukvarjati z montažo senčil, postopno pa je podjetje svojo dejavnost razširilo tudi na področje montaže oken in vrat. Z letom 2004 je podjetje pričelo tudi z lastno proizvodnjo pvc oken in vrat, danes pa podjetje za to delo zaposluje kar 29 ljudi. Roletarstvo Bayer se trudi, da vam za vaš vloženi denar ponudi le tiste najboljše materiale in storitve, kar pa lahko dokaže tudi s prejetim zlatim znakom slovenske kakovosti. Storitev podjetja sicer obsega proizvodnjo, dostavo in vgradnjo pvc oken in vrat, vgradnjo vseh vrst senčil, notranje pvc in zunanje alu police, zaključna suhomontažna zidarska dela in pa tudi demontažo ter odvoz starih oken.

Svoj nakup pvc oken tako lahko brez skrbi opravite ravno v tem podjetju. Roletarstvo Bayer vsa pvc okna izdeluje iz pvc profila priznanega nemškega proizvajalca Trocal. Trocal je namreč tisto podjetje, ki je tudi prvo razvilo pvc okenski profil. Razvojni oddelki podjetja Trocal so na podlagi izkušenj izpopolnili okenski sistem v sistem, ki nudi odlične tehnične karakteristike. Tako ste danes lahko deležni pvc okna, ki ima statično trdnost ter odlično zvočno in toplotno izolativnost. Pri nakupu pvc oken boste sicer lahko izbirali med štirimi linijami. Te linije pvc oken se razlikujejo glede na ceno, namembnost in pa možnost. Pri nakupu pvc oken je seveda najbolj pomembno to, kakšne so vaše želje in kakšne so zahteve prostora, kamor želite vgraditi svoja nova pvc okna.

Za nakup pvc oken ali vrat torej obiščite spletno stran podjetja Bayer, to je www.roletarstvo-bayer.si. Privoščite si kvaliteto, ki bo občutno izboljšala vaše bivanje.

Ta vnos je bil objavljen v Dom in vrt z značkami , . Zaznamek za trajno povezavo.