Ogrevalna in hladilna tehnika Tersus

toplotna-crpalkaSlovensko podjetje Tersus d.o.o. iz Ljubljane je eden izmed vodilnih in večjih slovenskih zastopnikov za ogrevalne in hladilne sisteme različnih vrst.

Glavnina njihove ponudbe so klima naprave, električni radiatorji, solarni sistemi, ter peči na pelete. Kot pa smo že omenili v začetku članka, pa je njihova ponudba zares obširna, in tako boste zagotovo našli kaj primernega zase.

Posodabljanje ogrevalnih sistemov je kar drago, zato je potrebno poiskati ponudnika, pri katerem boste dobili cenovno ugodne in kvalitetne produkte, kombinacija obeh pa je običajno možna samo takrat, ko dobite velikega zastopnika, da si le-ta lahko za kvalitetne produkte privošči tudi nizko ceno. Tersus je ekskluzivni zastopnik in distributer električnih radiatorjev Beha in drugih priznanih nordijskih znamk, klimatske naprave ter toplotne črpalke Panasonic, LG, Sharp, ter še kaj. Nudijo vam tako toplotne črpalke za sanitarno vodo ter toplotne črpalke za ogrevanje.

Poleg same ponudbe izdelkov, pa za le-te zagotavljajo tudi servis in rezervne dele. Ob nakupu nad 50€, kar je pri takih nakupih skoraj v vsakem primeru, pa boste deležni tudi brezplačne poštnine. Blago lahko prevzamete tudi osebno, če pa ne, pa vam ga dostavi na dom katera izmed dostavnih služb, s katerimi sodelujejo. V primeru, da niste čisto sigurni, ali je neka naprava za vas ali ne, jih pokličite in z veseljem vam bodo svetovali, tam zaposleni so strokovnjaki na svojem področju in lahko vam predlagajo kašno rešitev, ki se vam bo veliko bolj obrestovala, kot nakup, ki ste ga mislili opraviti na začetku.

This entry was posted in Dom in vrt and tagged , . Bookmark the permalink.