POSKRBITE ZA UDOBJE MED ČRPANJEM MLEKA

V prvih mesecih otrokovega življenja je vaše mleko edina hrana, ki jo otrok potrebuje. V njej se nahajajo vsi vitamini in minerali, potrebni za njegovo rast in razvoj; zato je ključnega pomena, da mu omogočite dostop do njega tudi v tistih trenutkih, ko dojenje zaradi različnih razlogov ni mogoče. Mnogi otroci zavračajo dojenje neposredno iz dojke, včasih pa je to oteženo zaradi drugih okoliščin – kakršni koli že so razlogi, vsekakor je ključnega pomena, da imate vedno pri roki udobno prsno črpalko.

Obstajajo enojne, dvojne in ročne prsne črpalke; vsaka izmed njih je primerna za uporabo v različnih okoliščinah. Ročne prsne črpalke so najbolj primerne za aktivne mamice, ki jih lahko z lahkoto pospravijo v svojo torbico, kadarkoli se odpravijo od doma. Enojne prsne črpalke omogočajo črpanje iz samo ene dojke naenkrat, prav tako pa so primerne tudi za uporabo na poti. Tokrat se bomo osredotočili na dvojne prsne črpalke, ki so primerne za hkratno črpanje iz obeh dojk naenkrat. Predvsem so primerne za tiste mamice, ki redno črpajo svoje mleko.

Črpalka za mleko

RAZBIJMO MITE O ČRPANJU MLEKA

Če prsne črpalke niste še nikdar uporabljali, vas je morda strah, da je postopek boleč in neprijeten. Na srečo temu ni tako; udobna dvojna črpalka za mleko Avent je opremljena z mehko masažno blazinico, ki s svojo žametu podobno teksturo nežno masira vašo bradavico ter vam pomaga pri sprostitvi. Masaža spominja na dojenčkovo sesanje in s svojimi gibi spodbuja pretok mleka. Ob vklopu bo črpalka samodejno začela spodbujati pretok mleka, vendar lahko sami nastavite stopnjo moči črpanja, ki je za vas najbolj prijetna.

Inovativna je tudi sama zasnova prsne črpalke, ki preprečuje, da bi se med iztiskanjem mleka morali sklanjati; med samim črpanjem tako lahko sedite vzravnano, mleko pa bo še vedno teklo.

Širok in izjemno mehak cucelj Natural v obliki dojke po drugi strani otroku omogoča naraven, že znan oprijem, in mu tako olajša prvi stik s stekleničko. Hranjenje s te vrste cucljem je primerno tudi za novorojenčke. V kompletu s črpalko boste prejeli tudi dve ergonomsko oblikovani steklenički s širokim vratom, ki lahko držita vsaka po 125 mL mleka, ter vzorčni komplet prsnih blazinic (2 dnevni in dve nočni blazinici), rezervni nastavek, zapiralno ploščico za shranjevanje mleka ter potovalno torbo.

Prsna črpalka

ENOSTAVNO ČIŠČENJE

Črpalka za mleko je sestavljena na preprost način iz majhnega števila delov, tako da jo lahko po čiščenju zaradi vizualnega ujemanja delov preprosto sestavite nazaj. Med samim črpanjem vaše mleko ne bo imelo nobenega stika s cevko in ohišjem, vse dele, razen električnih, pa lahko preprosto operete kar v pomivalnem stroju.

Kljub temu, da je dvojna črpalka za mleko Avent najbolj primerna za uporabo doma, jo zaradi lahke in enostavne zasnove v priročni potovalni torbi z lahkoto vzamete tudi s seboj na pot, kadar je potrebno.

VARNA ZA VAŠE IN OTROKOVO ZDRAVJE

Vsi deli prsne črpalke, steklenički in cucelj so v skladu z uredbo EU 10/2011 izdelani brez bisfenola A. Črpalka za mleko in steklenički so izdelani iz polipropena, cucelj pa iz silikona. Vsi deli so izdelani v Angliji.

This entry was posted in Dom in vrt and tagged . Bookmark the permalink.