Razvajanje za dva

masaza-4V današnjem hitrem tempu življenja si je pomembno vzeti čas zase in za vašo boljo polovico ter skupaj kakovostno preživeti čas. Da bi za nekaj trenutkov ušla vsakdanjemu življenju, se lahko odpravita na razvajanje za dva. Ne le, da boste pri skupnem druženju neizmerno uživali, to bo tudi ojačalo vajino zvezo.

Oddih od vsakdanjega življenja lahko pomeni le kratek skok v wellness center ali nekaj urna degustacija vin v sosednjem mestu. Za nekoliko daljše razvajanje se lahko odločite tudi za večdnevni oddih. Veliko agencij ponuja že predhodno sestavljene pakete, v katere so vključene razne aktivnosti; od bolj romantičnih, kot so naprimer dan v wellness centru, večerja, ogled predstave, pa do bolj avanturističnih, naprimer spust po Soči, paragliding ali pohod v hribe. Razvajanje, ki si ga bosta izbrala je seveda odvisno od vajinih skupnih interesov. Če nameravate z razvajanjem presenetiti vašega partnerja poskrbite, da bo z vašo izbiro zadovoljen. Razvajanje lahko organizirate tudi sami. Pazite le, da oddih ne bo sestavljen le iz stvari, ki zanimajo samo vas. Moški tako ne izbirajte motorističnih dogodkov, ženske pa ne nege obraza v spa centru, če veste, da vašega partnerja take aktivnosti ne zanimajo. Pri načrtovanju razvajanja si urnika ne natrpajte z eno aktivnostjo za drugo temveč si pustite nekaj »prostora«, ki ga lahko kasneje zapolnite s spontanimi željami.

Najpomembneje seveda ostaja le to, da uživata v skupnih trenutkih in odmislita vse obveznosti in tegobe, ki vaju pestijo v vsakdanjem življenju ter se posvetita le drug drugemu.

Save

This entry was posted in Lepota in zdravje and tagged , . Bookmark the permalink.