Tajska masaža ter njeni blagodejni učinki na telo

tajska-masaza-1Obstaja več vrst tajske masaže, tradicionalna tajska masaža je kombinacija različnih raztegovalnih tehnik ter položajev iz joge. Temelji na pritiskanju določenih točk na telesu, s tem pa se sproščajo napetosti ter bolečine v mišicah. Kraljevska tajska masaža z zelišči pa poleg vseh funkcij, katere zajema tradicionalna masaža ponuja še zeliščne obkladke, ti nas še dodatno sprostijo, zdravilne rastline v obkladkih pa poskrbijo za lep in zdrav videz kože. Obstaja še aroma terapija s tajskimi zelišči tu poleg zeliščnih obkladkov lahko sami izbirate še eterično olje, ki se ga uporabi za masažo, sledi pa še tajska tehnika polaganja zelišč po telesu.

Vse vrste masaž pospešujejo prekrvavitev, stimulirajo kroženje krvi, odstranjujejo limfne vozle ter ugodno vplivajo na pretok energije ter boljše počutje. Beli Lotos je tajski wellness center, ki se nahaja v Šenčurju, njihovi maserji so specializirani za vse vrste masaž, od različnih vrst tajskih masaž do aroma terapije, refleksologije, masaže stopal in drugih delov telesa, nudijo pa tudi športne masaže ter poporodne nege za mlade mamice.

Poleg masaž pa omenjeni wellness center nudi tudi popolne nege telesa ter obraza, manikuro, pedikuro, vip kopeli za pare ali posameznike, savne ali pakete ponudbe ter darilne bone. Nič ni lepšega od darilnega bona za masažo, ta bo razveselil vsakogar neglede na njegove želje .

Razvajanje ter nega telesa v wellness centrih je nepozabna izkušnja in če je še niste poizkusili neveste kaj zamujate. Sam sem po prvem obisku postal naravnost zasvojen in nemorem zdržati brez masaže več kot dva tedna. Naročite se na vam ljubo razvajanje in ne bo vam žal.

Ta vnos je bil objavljen v Lepota in zdravje z značkami , , . Zaznamek za trajno povezavo.