BAGS&MORE: POSLOVNE TORBE

Vsak uspešen poslovnež ima ob sebi kvalitetno poslovno torbo s katero poskrbi, da je vse na svojem mestu. A kaj, ko takšne torbe stanejo ogromno denarja. No, temu ni čisto tako, saj lahko svojo poslovno torbo po razumljivi ceni najdete v galanterijah Bags&More.

Poslovne torbe in kovčki so kot nalašč za prenašanje pomembne dokumentacije in papirjev, map s projekti in nenazadnje tudi prenosnikov. Vaše dragocenosti bodo tako zavarovane pred slabim vremenom, nepričakovanimi udarci in podobnimi nesrečami.

Bags&More ponuja pestro izbiro poslovnih torb tako za moški kot tudi za ženski sploh. Na voljo je več barv in umetnih materialov, prav tako pa lahko izbirate med številnimi znamkami, med njimi so tudi Anekke, CaseLogic, Gabol, Lois in še več.

Poslovne torbe imajo največkrat tudi snemljiv naramni trak za enostavnejšo uporabo, ročaj za nošenje, večina pa se jih zapira na zadrgo. Poleg tega jih odlikuje izjemna prostornost ter manjši predalčki za shranjevanje pomembnih potrebščin. Torbe so odlične so tudi pri sortiranju ter ločevanju gradiva.

Vse torbe (med njimi tudi poslovne) pri Bags&More so izdelane iz izjemno trpežnih materialov, ki se ne uničijo zlahka, obenem pa še izgledajo moderno in profesionalno.

Z začetkom novega šolskega leta so v galanterijah želeli razvajati tudi tiste, ki se ne vračajo v šolske klopi, saj so samo za njih prodajne police obogatili z novimi torbami, nekatere pa so celo znižali za 50 %. Pozor! Omenjena akcija velja samo ob nakupu prek spleta, zato le hitro po nakupih.

Galanterije Bags&More lahko najdete tako rekoč na prav vsakem koraku. Na voljo je tudi nakupovanje prek spleta na spletni strani bagsandmore.si, kjer si iskanje lahko olajšate z različnimi filtri. Kaj torej še čakate? Zagotovite si svojo poslovno torbo in proti novim zmagam zakorakajte kar se da profesionalno in trendovsko. Vse, kar potrebujete, boste našli v galanterijah Bags&More.

Ta vnos je bil objavljen v Moda. Zaznamek za trajno povezavo.