Baterije in polnilci Makita: power set

Izbira kakovostnega orodja je ključna za vsakega mojstra, tako profesionalca kot ljubitelja. Pri električnem in akumulatorskem orodju pa ni dovolj, da je poskrbljeno zgolj za kvaliteto motorja in same delovne površine naprave, temveč tudi za kakovosten pogon s pomočjo elektrike ali baterije. Če izberete Makito, ki velja med mojstri za vrhunsko znamko, ne boste imeli težav. Baterije in polnilci Makita so namreč ravno tako visoke kakovosti kot samo orodje te znamke. Zadovoljstvo je tako v celoti zagotovljeno.

MAKITA LXT power set v kovčku Makpac 3 (DC18RD,4x BL1860B) 198091-4

Baterije in polnilci Makita v priročnem setu

Dokler ostajate v domači delavnici, lahko za polnjenje uporabljate adapter, ki ima svoje stalno mesto na vašem delovnem pultu. A ko stvari niso več tako priročne, velja razmisliti o drugačni rešitvi. Pri Makiti vam ponujajo praktični »power« set, pri katerem imate v uporabnem in vzdržljivem kovčku vse, kar morate s seboj odnesti tudi pri terenskem delu: hitri polnilec in rezervne baterije.

Najtežje razmere zahtevajo najbolj trpežne rešitve in tukaj se najbolje izkažejo baterije in polnilci Makita. Set za polnjenje, ki ga lahko vzamete s seboj kamor koli, pa ni zgolj trpežen, temveč tudi domiseln. Vsebuje hitri polnilec, s katerim lahko takoj pričnete s polnjenjem baterije, ki se je izpraznila, ter dve dodatni bateriji oziroma akumulatorja, ki povsem napolnjena že čakata, da nadaljujete z delom. Edino, za kar morate redno skrbeti pa je, da sta ti dve rezervni bateriji dejansko napolnjeni, preden greste na pot – da ne boste na terenu polnili vseh baterij in tako tvegali zamude pri delu.

Kaj pa, če polnjenje ni mogoče?

Baterije in polnilci Makita rešujejo vsako težavo. Takrat, ko sprotno polnjenje baterij ni mogoče, saj dejansko nimate dostopa do električnega napajanja, si lahko dolgo delovanje akumulatorskih orodij zagotovite kar s polnilnim nahrbtnikom. Nahrbtnik, ki je udoben za nošenje, skriva v sebi dovolj energije, da boste lahko delali ure in ure – odvisno seveda od tega, kakšno orodje uporabljate in kako. Da vaše orodje ne bi prenehalo delovati, ga z adapterjem enostavno vključite v nahrbtnik, ki predstavlja vašo mobilno polnilno postajo.

Ta vnos je bil objavljen v Dom in vrt z značkami , , , . Zaznamek za trajno povezavo.