Depilacija po zelo ugodni ceni

Od pincet iz školjk in čebeljega voska ter sladkorja do tehnologije IPL. Gre za laserju podobni napravi, ki uničuje mešičke dlak, zato te vedno manj rastejo. Tak aparat je že na voljo za domačo uporabo, a je drag in oseba mora znati ravnati z njim. Več denarja lahko prihranite, če je depilacija prepuščena izkušenim kozmetičarkam. Kozmetični saloni na znanem in zaupanja vrednem portalu 1nadan ponujajo ugodne bone. Eden od pogojev, da sploh lahko ponujajo svoje storitve, je, da mora biti depilacija znižana vsaj za 50 %. Prebivalci večjih krajev si lahko privoščijo zelo ugodno odstranjevanje dlak prav v svojem kraju.

Depilacija na najnovejši način

Ponujena depilacija je lahko izvedena z voskom, pa tudi z laserjem. Za vas so pripravljene le najboljše ponudbe z najboljšimi cenami. Zdaj laserska depilacija ni le nedosegljiva želja, temveč resničnost. Še boljše pa je to, da vam 1nadan ob nakupu ponuja točke zvestobe. Tako je, najprej ste nagrajeni z znižano storitvijo, nato še s točkami zvestobe. Podarite jo lahko sebi, depilacija pa je lahko tudi odlično darilo. Nekateri so namreč precej sramežljivi in brez spodbude ne bodo naredili želenega koraka. Gre za potrebno, a zoprno opravilo, ki lahko pripelje tudi do poškodb. Morda je brazilska depilacija velika želja vaše prijateljice?

Depilacija je lahko pozorno darilo

Zdaj jo lahko lepo presenetite vi in hkrati prihranite denar. Profesionalna depilacija bo preprečila neprijetnosti, ki se lahko zgodijo doma. V salonu vedo, kako se izogniti vraščenim dlakam in odrgninam ali celo odstranjeni koži. Portal svojim kupcem nudi še več: Ponudbo lahko delijo na družbenem omrežju in zaslužijo dva evra. Ob vsakem bonu boste našli podroben opis. Videli boste, do kdaj ga lahko unovčite in za koliko ljudi velja. Natančno je navedeno tudi, kaj vključuje. Videli boste tudi zemljevid, ki prikazuje pot do salona. Prevzamete ga lahko na točkah, ki so gosto nameščene prav v vsakem kraju, in sicer na Petrolu, OMV-ju in v trafikah. Brezplačno ga lahko natisnete tudi sami s printboxom. Ponudnik je odlična izbira, saj je eden od najbolj priljubljenih prav zaradi zanesljivosti in kakovosti ter skrbi za stranke.

Ta vnos je bil objavljen v Lepota in zdravje z značkami . Zaznamek za trajno povezavo.