Krovstvo: ne mečite denarja skozi streho

Se tudi vi sprašujete zakaj imate tako visoke stroške ogrevanja pozimi, torej v ogrevalni sezoni in zakaj imate v svojem stanovanju tako vroče poleti? Libela Group ima odgovore na vaša vprašanja. Streha je lahko ključni razlog za vaše težave in strokovnjaki za krovstvo vam lahko pri tem pomagajo. Kakšen je strošek takega posega? Pokličite jih in na brezplačnem ogledu vam bodo že takoj lahko podali grobo oceno stroška in časa izdelave vsega potrebnega. Dejstvo pa je, da si je za izdelavo konkretne ponudbe tudi za krovstvo potrebno vzeti vsaj kakšen dan ali dva, da se vse preračuna in sestavi takšna ponudba, ki bo zadovoljiva za obe strani.

Krovstvo privarčuje denar

Sprašujete se, kako naj krovstvo privarčuje denar, če pa je tudi to storitev, kot vse ostale, potrebno plačati? Ja drži, tudi krovstvo je potrebno plačati. Vendar boste zaradi dobre strehe in kvalitetne izolacije imeli na dolgi rok veliko manjše stroške za ogrevanje vašega stanovanja pozimi ter hlajenja poleti. Zato vam bo krovstvo na dolgi rok ne samo povrnilo celotno investicijo, ampak tudi privarčevalo dodatni denar, ki ga boste lahko porabili za karkoli drugega in ne za ogrevanje in/ali hlajenje. Kaj ni to čudovita novica? Kar hitro se naročite za brezplačen ogled pri strokovnjakih za krovstvo, kot so to npr. zaposleni pri podjetju Libela Group.

Krovstvo omogoča večje udobje

V prvi vrsti krovstvo zmanjša stroške, kot je to že opisano zgoraj, v nadaljevanju pa tudi poveča udobje bivanja v stanovanju, saj če nam bo pozimi dovolj toplo in poleti dovolj hladno v stanovanju, bosta tudi naša kvaliteta življenja in udobje bivanja na večjem nivoju. Saj si želite to tudi vi, kajne? Če je vaš odgovor DA, potem kar takoj pokličite strokovnjaka za krovstvo, in sicer tistega, ki vam lahko ponudi pomoč tudi pri pridobivanju subvencije iz EKO sklada, da bo vaša investicija nižja, kot bi bila sicer, ki pa dolgoročno gledano že tako ali tako sploh ni visoka oz. z njo celo privarčujemo.

Ta vnos je bil objavljen v Dom in vrt z značkami , . Zaznamek za trajno povezavo.