Last Minute

Najcenejša oblika potovanja je vsekakor last minute potovanje. Rezervacije v zadnjem trenutku so lahko včasih izredno poceni vendar moremo biti previdni saj se lahko zgodi, da bomo ostali brez željenih storitev. Agencije pogosto razpišejo takšne ponudbe, ko ne supejo zapolnit vseh kapacitet. Popusti, ki smo jih deležni so ponavadi precej veliki kar pa ne pomeni, da ne bomo deležni enakih ugodnosti in uslug kot tisti, ki so rezervirali normalno ali pa že first minute.

Last minute nikakor ni primeren način potovanja za zahtevne popotnike, ki se niso pripravljeni prilagajat ali pa za družine z majhnimi otroki, ki imajo ponavadi posebne zahteve. Če bomo čakali na zadnji trenutek se hitro lahko zgodi, da sicer bomo dobili precej cenejšo ponudbo vendar bomo morda ostali brez sobe z nam ljubim pogledom na morje ali bližnji baze.

Če ste pravi popotnik in avanturist pa kar veselo v lov za najbolj ugodnimi last minute počitnicami. V zadnjem hipu lahko rezervirate počitnice za skoraj vse svetovne destinacije, od sosednje Hrvaške do Egipta in Maldivov. Omejitev ni, pripravljeni se morate biti le včasih malo prilagodit in biti predvsem nezahteven turist.

 

Ta vnos je bil objavljen v Počitnice z značkami , . Zaznamek za trajno povezavo.