Miele: Pametni pomivalni stroji

Kuhinja danes pač ni moderna, če v njej ne kraljuje pametni pomivalni stroj. Njihova uporaba je včasih lahko pravi trn v peti. Prav zato je Miele zasnoval pametne pomivalne aparate, ki so enostavni za uporabo ter primerni za prav vsako generacijo in stil kuhinje.

Najbolj učinkoviti pametni pomivalni stroji tega leta se v vašo kuhinjo lahko prikradejo v številnih oblikah in dimenzijah. Odločate se lahko med prostostoječimi pomivalnimi stroji, stroji za vgradnjo pod pult, vgradnimi stroji, stroji za skrito ali visoko gradnjo ter stroji brez ročaja s funkcijo Knock2open.

S pranjem posode začnite kjerkoli in kadarkoli. Ne glede na to, kje ste. Do najsodobnejših gospodinjskih aparatov lahko dostopate povsod. S pomočjo aplikacije Miele@mobile stroj zaženete kadar vam to usteza. Aparate lahko uporabljate tudi glasovno z Amazonovo napravo Echo– glasovno storitvijo Alexa.

Podjetje Miele je s številnimi novostmi na novo napisalo pravila doziranja. Novi pomivalni stroji zmorejo vse, česar običajni ne. Pohvalimo jih lahko z inovativnim sistemom AutoDos. S kartušo PowerDisk® bo med prav vsakim pomivanjem doziral optimalno količino pomivalnega sredstva. Popolna inovacija za popolne rezultate.

S prikazovalniki M Touch Vi so pametni pomivalni gospodinjski aparati dosegli prav poseben optični in tehnološki vrhunec. Uporaba je povsem preprosta in intuitivna z neposrednim dotikom ali potegom. Za piko na i pa kuhinjske aparate odlikuje eleganten in preprost videz, ki je primeren za prav vsak stil kuhinje.

Pametni pomivalni stroji predstavljajo povsem nova merila. Z njihovo pomočjo lahko ustvarjanje za kuhinjskim pultom ponesete na povsem novo raven, ne da bi pri tem skrbeli za nered.

Ta vnos je bil objavljen v Dom in vrt z značkami , . Zaznamek za trajno povezavo.