Na obisk z vedeževalcu

vedezevanje-4Če imate kakšno vprašanje za vedeževalca se lahko z njim pogovorite prek telefonskega klica, prek mobilnih sporočil ali pa v živo na štiri. Katerega načina se boste poslužili je seveda odvisno od vas in od vaših preferenc. Kakršnokoli vedeževanje naj bi vam dalo vedno enake odgovore. Vprašanja vedeževalcu se lahko nanašajo na vašo ljubezen, razmerje, delo, denar, uspeh, zdravje, počutje in še in še bi lahko naštevali. Vam bomo pa dali nekaj nasvetov, katere je zelo dobro poznati, če se odpravljate na obisk k vedeževalcu.

Vedeževalcu ne postavljajte sugestivnih vprašanj, saj ne želite, da bi vedeževalec na podlagi vašega vprašanja že prebral vaše želje in vam povedal, kar ste si želeli slišati. Odgovor je bo realen. Torej, če želite dobiti realen odgovor vedeževalca, mu ne ponujajte preveč podatkov. Prav zato resni vedeževalci, ki opravljajo svoje delo profesionalno, nočejo v naprej nobenih informacij o svojem klientu, ki bi lahko vplivalo na njihovo delo, v kakršnem koli pogledu.

Izogibajte se tudi vprašanjem, ki zahtevajo kot odgovor le “da” ali “ne”. Poskušajte dobiti čim več informacij, vendar ne bodite preveč specifični z vprašanji.

Seveda lahko vprašate karkoli vas zanima, ampak najpomembnejše je da dobite odgovor, ki ga  potrebujete. Tako kot novinar, morate v naprej vedeti, kaj želite od vedeževalca, zato tudi ne škodi, da si vprašanja zapišemo na list papirja. Začnite z bolj splošnimi vprašanji, šele nato lahko postavite tudi kakšno bolj specifično vprašanje. Tako bo naše izpraševanje najbolj učinkovito. Z vnaprej pripravljenimi vprašanji pa tudi ne boste pozabili na bistvena vprašanja, kar se zelo radi zgodi v trenutku, ko nas vedeževalec vpraša kaj nas zanima.

Save

Ta vnos je bil objavljen v Razno z značkami . Zaznamek za trajno povezavo.