Najem počitniške hiše v Evropi

najem-hise-toskanaNekoč je veljalo, da je možno najceneje potovati in si ogledati svet tako, da se odpraviš na pot z avtoštopom, spiš pa v kampu. Danes pa je svet drugačen. Potovanje na štop je lahko precej nevarno, kampi pa stanejo precej veliko – kadar želita v šotoru na primer prespati dva para, so cene tolikšne, da si lahko privoščijo že najem počitniške hiše.

Če vas zanima najem počitniške hiše tako v različnih slovenskih regijah kot v sosednji Hrvaški (Istra, Kvarner, Dalmacija), ali pa morda tudi v Črni Gori, Italiji, Španiji in drugje, si lahko najboljšo ponudbo za najem počitniške hiše ogledate na spletu, kjer so zbrane na enem mestu na portalu Hiša na morju. Tam pa ne boste našli zgolj hišic in apartmajev, ki so v bližini morja, temveč se lahko odločite tudi za najem počitniških kapacitet v druge namene – na primer najem počitniške hiše v osrčju Toskane, kjer boste uživali v slikoviti naravi, na Goriškem, od koder se boste podajali v hribe ali uživali v adrenalinskih športih ob reki Soči, v italijanskih Dolomitih, kamor se želite odpraviti na smučanje. Ponudba je pestra in zagotovo boste našli nekaj zase, cene pa so neverjetno ugodne – tudi ponudniki počitniških kapacitet so namreč ugotovili, da je bolje ponuditi najem apartmaja ali najem počitniške hiše po nekoliko nižji ceni in imeti goste, kot pa vztrajati pri visokih cenah ter ostati brez njih.

Med ponudbami za najem počitniške hiše ali apartmaja lahko brskate s pomočjo nastavitve datuma vašega letovanja, pri čemer ni nujno, da se odločite za daljše bivanje, temveč vam je na voljo tudi vikend oddih. Velikosti kapacitet so različne in ponudba je prilagojena temu, za koliko oseb (odraslih in otrok) potrebujete prostor. Rezervacija je povsem enostavna, vaše počitnice pa vas lahko vodijo v zanimive dele sveta, ki jih sicer morda ne bi nikoli obiskali.

Ta vnos je bil objavljen v Počitnice z značkami , , , , . Zaznamek za trajno povezavo.