Nutribullet – veliko več kot samo navadni klasični mešalnik ali blender

Nutribullet NB606DG

Veliko je takšnih malih gospodinjskih aparatov, brez katerih preprosto ne zmoremo več funkcionirati v kuhinji in mednje zagotovo sodijo tudi mešalniki. Svoj mešalnik najverjetneje pridno uporabljate tudi sami. Na trgu je kar nekaj ponudbe, izbiramo pa lahko različnimi tipi. Daleč najbolje pa se preverjeno obnese Nutribullet, ki je postal že asociacija na najbolj kakovostni blender oziroma mešalnik.

Nutribullet se ponaša s številnimi prednostmi, ki jih je dobro vedeti. Med drugim ima spodobnost izločiti skrite hranilne snovi iz hrane oziroma živil, ki jih uživamo. Učinkovito razdrobi semena, težke koščke pa tudi stebla. Na takšen način omogoča dostop do tako imenovanih super hranilnih snovi.

Priprava zdravih in okusnih napitkov ter sladic

Če imate doma na kuhinjskem pultu Nutribullet, potem ni dvoma, da z njim ne bi pripravljali nadvse okusnih pa tudi izjemno zdravih napitkov pa tudi sladic – za odrasle osebe in najmlajše družinske člane. S takšno napravo lahko hitro in preprosto pripravite zdrave sladice, in to brez kakršnih koli konzervansov ter le z malo kalorijami.

Nutribullet mešalnik je za vas izjemno dobrodošel mali gospodinjski aparat še posebej tedaj, kadar ste nenehno utrujeni ter imate občutek, da niste kos vsemu, kar vam prinašajo dnevi. Verjetno nimate dovolj časa, da bi se lahko povsem zdravo prehranjevali ali pa hrano dovolj učinkovito prežvečili. S pomočjo naprave, kot je Nutribullet, pa boste to zagotovo lahko zmogli tudi vi. Ponuja namreč daleč najbolj zanesljiv način, da lahko svojemu telesu omogočite prava hranila, ki so potrebna.

Zagotovitev vseh super hranil

Nutribullet vam torej omogoča vsa super hranila, ki jih vaše telo povsem preprosto vsrka vase. Z njim lahko dosežete zlato jamo cinka pa tudi magnezija, ki se na primer skriva v pečkah lubenice. V robidah pa lahko najdete zvrhano mero maščobnih kislin, antioksidantov ter beljakovin.

V Nutribullet lahko dodate tudi brokoli, zelje ter ohrovt. Slednji priskrbi snovi, ki so izjemno uspešne tudi v boju proti raku. Vsega omenjenega zagotovo ne boste zmogli doseči zgolj z zvečenjem, temveč vam mora pri tem pomagati dovolj kakovostna naprava, kot je omenjeni mešalnik.

Vrtinčasto delovanje ter patentirana rezila

Tudi, ko boste pod drobnogled vzeli tehnične lastnosti Nutribulleta, boste navdušeni. Ima vrtinčasto delovanje ter patentirana rezila, ki omogočajo ekstrakcijo. Njegovo izjemno hitro ciklonsko delovanje pa zagotovi, da so sestavine lahko učinkovito zmlete zgolj v pol minute.

Vključuje zelo močan motor. Gre za majhno in zelo kompaktno napravo, ki je dobrodošla za prav vsak kuhinjski pult.

Ta vnos je bil objavljen v Lepota in zdravje z značkami , , . Zaznamek za trajno povezavo.