Otroški vozički X-Lander

Se sprašujete, po čem se otroški vozički znamke X-Lander razlikujejo od ostalih otroških vozičkov? Ena največjih prednosti, ki jih imajo ti otroški vozički je enostaven potovalni sistem, ki omogoča, da je sedež lahko obrnjen bodisi naprej tako, da otrok gleda v isto smer kot vi ali pa tako, da je obrnjen proti vam. To pa vsekakor ni edina prednost, ki jo premorejo ti otroški vozički. Naslednja je zagotovo velika košara z zadrgo in še jih bomo našteli, nato pa se glede samega nakupa prepričajte še sami – otroški voziček in vse njegove omenjene prednosti preizkusite v eni izmed trgovin z otroškimi vozički.

Izberite praktičen otroški voziček

otroski vozicki29Poleg vseh funkcionalnosti, ki jih imajo otroški vozički X-Lander že sami po sebi, je izjemno pomembno, da bodo služili dobro tudi vašim potrebam in kar se tega tiče, so prav otroški vozički X-Lander vodilni. Z ozirom na to, da sta redkokdaj partnerja enako visoka, je prva prednost na katero so pomislili izdelovalci ta, da je po višini nastavljiv ročaj, katerega držimo in s pomočjo njega potiskamo otroški voziček. Takoj za tem je tukaj nakupovalna košarica, ki omogoča priročno shranjevanje nakupljenih izdelkov, ne da bi jih morali nositi v roki. Zaradi gibljivosti sprednjih dveh koles, je otroški voziček X-Lander lahko vodljiv, k temu pa seveda pripomore tudi dokaj lahka zasnova samega vozička. Ogrodje z vso opremo (brez otroka seveda) je težko 13,5 kg, kar je skupaj z vsemi dodatki na samem vozičku resnično normalna teža.

Nikakor pa ne smemo pozabiti na prednosti, ki jih imajo otroški vozički X-Lander v primerjavi z ostalimi vozički tudi za našega malčka. Ker se ne vozimo vedno po enakem terenu, je izjemno pomembno omeniti, da ima voziček napihljiva kolesa, zraven pa dobite seveda tudi zračno tlačilko. Tudi oblazinjenje je izvrstno, povrhu vsega pa ima je voziček izdelan iz kakovostnih, a kljub temu pralnih materialov. Če smo že omenili različne terene, so temu primerno zasnovane tudi zavore vozička, ki še dodatno poskrbijo za varnost otroka. Čeprav se je res najlepše sprehajati po suhem vremenu, žal ne moremo izključiti možnosti dežja in tudi pri tem so izdelovalci mislili na vas in vašega otroka. Otroški vozički X-Lander imajo namreč tudi dvostopenjsko možnost odpiranja senčnika za otroka. Če ste po vseh naštetih lastnostih in prednostih še vedno v dvomih, si oglejte spodnji video ali preberite še več o otroških vozičkih.

Ta vnos je bil objavljen v Vse za otroka z značkami , , . Zaznamek za trajno povezavo.