Plastična flaška za vodo

Čedalje bolj popularna postaja flaška za vodo Zinger. V teh pasje vročih dneh, ko moramo spiti še toliko več tekočine, nam še kako pridejo prav flaške, ki jih lahko nosimo s sabo kamorkoli. Ko potrebujemo osvežilno in ne preveč sladko pijačo, ki nas bo odžejala, se za najboljšo možno rešitev izkaže prav flaška za vodo Citrus Zinger.

Kot že samo ime pove je flaška namenjena ožemanju katerihkoli agrumov. Lahko so to limone, limete, mandarine, grenivke ali pomaranče, flaška za vodo Citrus Zinger je opremljena z nastavkom za ožemanje in z njeno pomočjo bo okus vode osvežilen.

plasticna flaska za vodoUporaba flaške za vodo Citrus Zinger je izjemno enostavna. Enako kot bi to storili, če bi si doma na ožemalniku ožemali citruse, to naredite kar na poti, flaško pa napolnite z vodo in ustvarili si boste čudovite limonade, oranžade ipd.

Takšna flaška za vodo je še posebej primerna za vse aktivne športnike, ki jih flaška spremlja povsod na poti, pa naj si bo to v službo, na jogo, po mestu ali kamorkoli drugam. Pustite se razvajati z vodo obogateno z vitaminom C in si z njo pričarajte lep in brezskrben sončni dan, ki čaka na vas. Da pa bo vaš vroč dan še bolj popoln si lahko brez zadržkov pijačo ohladite tako, da v flaško za vodo najprej daste led in ga šele nato prelijete s prav tako hladno vodo.

Zakaj bi si vedno znova kupovali vode z okusi, ko pa lahko samo ena flaška za vodo zadovolji vsem vašim potrebam po vedno sveži in okusno pripravljeni vodi z okusom po vaši želji.

Ta vnos je bil objavljen v Prosti čas z značkami . Zaznamek za trajno povezavo.