Prenosniki Asus za zanesljivo izkušnjo

prenosnik-asusIščete kakovosten prenosni računalnik, ki bo kos vsem vašim zahtevam? Prenosniki Asus spadajo med tri najboljše znamke na svetu in se lahko pohvalijo z mnogimi nagradami, njihove inovacije pa so med kupci vedno odlično sprejete. Tajvansko podjetje, ki je pričelo svojo pot kot odličen proizvajalec matičnih plošč, je z leti namreč postalo gigant na področju informacijskih tehnologij in danes izdeluje vse od prenosnih računalnikov do strežnikov in celo pametnih telefonov. Najbolj je postalo znano prav po notesnikih, kajti prenosniki Asus so med uporabniki, ki cenijo zanesljive, zmogljive in tehnološko dovršene naprave, postali izjemno priljubljeno orodje za uporabo v domače in tudi profesionalne namene.

Asus prenosniki so dokazano popolni

Marsikateri proizvajalec se pri kakovosti svojih izdelkov zanaša na nepotrjene trditve o brezhibnem delovanju v vsakdanjih pogojih, blagovna znamka Asus pa je naredila korak naprej in ovrgla vse dvome na precej nenavaden način. Prenosniki Asus so dokazali, da lahko brez težav delujejo povsod, tudi v neprijetnih pogojih – celo v prostoru brez gravitacije. Svetovno slavo so si namreč pridobili s tem, ko so jih uporabljali na vesoljski postaji Mir, kjer si ni mogoče privoščiti prav nobene napake. Notesniki, ki so jih na Miru uporabljali 600 dni, se niso nikoli zaustavili in so ves čas brezhibno opravljali svojo funkcijo.

Kaj pa delovanje v pogojih, ko je prisotnega veliko nasprotnega – veliko nemirnih dejavnikov? Tudi delovanje med letom reševalnega helikopterja je mogoče, kot so dokazali reševalci v Avstraliji, prav tako pa tudi vozniki relija, pri katerih so bili prenosniki Asus v uporabi za komunikacijo v času dirk. In kot da to ni dovolj, je bilo praktično pokazano tudi to, da je delovanje mogoče tudi v ekstremnih temperaturah, saj jim niso prišle do živega niti temperature globoko pod ničlo na odpravah na Severni in Južni pol, ter tudi na strehi sveta, torej na odpravah na Mt. Everest.

Skrb za estetiko

Poleg tega, da se prenosniki Asus odlikujejo s tehnologijami in strojno opremo, ki je kos najbolj ekstremnim pogojem, skrbijo tudi za popolno estetsko izkušnjo. Ta se nanaša tako na samo zunanjo obliko prenosnih računalnikov kot tudi na zmogljivost grafičnega prikaza. Prav zato, ker so notesniki tako odzivni in natančni pri prikazovanju grafike, so se uveljavili med najbolj navdušenimi igričarji, ki jim prav vizualna podoba prikaza pomeni največ.

Save

Save

Ta vnos je bil objavljen v Tehnologija z značkami , , , , . Zaznamek za trajno povezavo.