TV spored

TV spored je pripomoček, ki nam pomaga pri planiranju prostih večerov in tudi večerov v dvoje. K sreči so nekatere programske vsebine vedno ob istem času in za ogled teh ne potrebujemo tv sporeda. Takšne vsebine so npr. poročila, vremenska napoved, šport in podobne stvari, ki že kar nekaj let zasedajo tv spored ob enakem času.

Tv spored nam pride največkrat v poštev, ko želimo preveriti filme ali oddaje, ki so na voljo oz. bodo na voljo ob neki uri, ko bomo imeli čas za ogled teh vsebin. Primerjava med slovenskimi televizijami in tudi nekaterimi tujimi ne bo problem. Vsi, ki tv sporede redno pregledujete, prav gotovo poznate Siol TV spored oz. TV spored Siol in TV spored Pop TV.

Siol TV spored in tv spored Pop TV sta dovolj, če vas zanima spored za program programske hiše Pro Plus. Za več informacij o ostalih slovenskih programih bo zadoščal TV spored Siol ali kakšna druga spletna stran, ki nudi TV spored ostalih televizij.

Ker ima danes že skoraj vsak na voljo tudi tuje televizijske programe, kar omogočajo številni bolj ali manj ugodni ponudniki kabelske televizije, bo tudi TV spored kakšne druge televizije večkrat vseboval dobre informacije torej program, ki ga bi želeli spremljati. V teh primerih vam Siol TV spored in TV spored Pop TV ne bo dovolj.

Uporabite lahko spored na teletekstu, če izbran program to nudi. Takšno iskanje informacij je lahko precej naporno in traja kar nekaj časa, predvsem če želite primerjati več 10 programov ob izbranem terminu. K sreči obstajajo tudi spletne strani za skoraj vsako televizijo, ki jo imate na voljo. Ob hitri povezavi boste vsi računalniško dobro podkovani prišli do teh informacij bistveno hitreje kot preko televizijskega sprejemnika, poskusite pa lahko tudi z domačimi in tujimi stranmi, ki nudijo vpogled v tv spored in mogoče se najde kakšen, ki združuje vse vam najljubše programe.

Ta vnos je bil objavljen v Razno z značkami , . Zaznamek za trajno povezavo.