Za malčke le najboljše

Starši se zavedajo pomena otroške hrane, zato ničesar ne prepustijo naključju. Philips je z mislijo na najmlajše na trgu predstavil soparnik s katerim je priprava okusnih obrokov izjemno enostavna. S Philipsovim soparnikom za otroke lahko kuhate, mešate, odmrzujete ali pogrevate. Ni naloge, ki bi ji soparnik ne bi bil kos. Soparnik izjemno zdrave obroke pripravlja s pomočjo pare. Edinstvena tehnologija omogoča kroženje pare navzgor, zato se vse sestavine enakomerno skuhajo. Tak način kuhanja ohranja okus in teksturo hrane. Soparnik mešalnik je zelo vsestranski. Ena sama posoda vam nudi prav vse, kar potrebujete za pripravo hranljive otroške hrane. Ko so sestavine kuhane, posodo obrnete, nato pa vsebino zmešate do želene gostote. Je lahko še bolj enostavno?

Soparnik vam nudi vse, kar potrebujete za pripravo hranljivih obrokov

Soparnik za dojenčkevam nudi popolnoma vse, kar potrebujete za pripravo hranljivih obrokov. Ste v fazi kašic ali pa je vaš malček že dovolj velik za cele kose hrane? Aparat za pripravo zdrave otroške hrane, vam bo pomagal prav skozi vse faze privajanja. Želite kuhati v pari, zmešati, odmrzniti ali pa zgolj pogreti domač obrok? Soparnik vam omogoča prav vse našteto. Hrano lahko postrežete takoj ali pa jo shranite v priloženo posodo in jo pozneje pogrejete z enostavnimi funkcijami pogrevanja. S priročno 1000 mililitrsko posodo lahko pripravite kar štiri obroke hkrati, kar vam bo prihranilo kar nekaj vašega dragocenega časa.

Soparnik in nadležno čiščenje

Najboljše pri soparniku pa je, da je tudi nadležno čiščenje izjemno preprosto! Tako posoda, kot rezilo sta primerna za pomivanje v pomivalnem stroju, kar pomeni dodaten prihranek pri času. Tudi zbiralnik za vodo je izjemno enostaven za čiščenje. Odličen pripomoček, ki vam bo prihranil ogromno časa, vašemu malčku pa omogočil odlične in hranljive obroke, je sigurno pri vrhu seznama vaših želja.

Soparnik, ki kuha v pari, meša, odmrzuje ali pogreva
Ta vnos je bil objavljen v Dom in vrt z značkami , , , , , . Zaznamek za trajno povezavo.